Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?

Marc Vercammen, zaakvoerder van Gama Belgium, bekent kleur

Als zaakvoerder van Gama Belgium werk ik al jaren met veel plezier samen met Eco-Point. We verdelen hun product Multisol 210 aan onze klanten in België en daarbuiten. Gama, de Europese producent uit Spanje, is een bekende naam op het gebied van polyurethaan- en polyurea spuitapparatuur.

In onze sector is het reinigen van schuimpistolen een uitdaging, en Multisol 210 biedt daarbij een uitstekende oplossing. Vooral in combinatie met ultrasoonreiniging zorgt het ervoor dat de pistolen weer perfect schoon worden.

Mijn groene bijdrage

Hoewel ik kritisch ben over bepaalde aspecten van de groene revolutie, draag ik zelf actief bij aan duurzaamheid. Mijn credo is simpel: “Isoleren, isoleren, isoleren.” Hoe meer mensen isoleren, hoe beter. Natuurlijk past dit perfect binnen mijn werk, maar de voordelen voor het milieu zijn evident. Isolatie bespaart energie, vermindert afval, en zorgt ervoor dat voedingsmiddelen, medicijnen en zelfs vaccins langer houdbaar blijven. Bovendien verlaagt goede isolatie de energierekening aanzienlijk, wat op zijn beurt weer leidt tot minder CO2-uitstoot.

Mijn groene spijt

Als het gaat om groene spijt, zou ik graag meer zonnepanelen willen leggen. Helaas maakt de veranderende wetgeving het voor mij als ondernemer onmogelijk om zelf opgewekte stroom te leveren aan andere partijen. Dit is een gemiste kans, maar ik blijf zoeken naar duurzame oplossingen.

Mijn groene aanrader

Een groene aanrader die ik wil meegeven, is het scheiden van afval, met name groente- en fruitresten. Zelf houd ik paarden, en ik gebruik dit afval samen met mest om het aan nabijgelegen tuinders te geven, zodat het weer kan dienen als natuurlijke meststof. Zoals ik altijd zeg: afval is geen afval, maar een grondstof voor bloemen en planten. En uiteraard blijf ik erbij: isoleren, isoleren, isoleren!

Duurzaamheid en ondernemerschap kunnen wat mij betreft uitstekend hand in hand gaan.

 

Marc Vercammen, zaakvoerder van Gama Belgium, bekent kleur

“Duurzaamheid en ondernemerschap kunnen wat mij betreft uitstekend hand in hand gaan”

Lees meer
Multisol 210: De ultieme oplossing voor reiniging van spuitpistolen bij Krypton Chemical

“Als technisch manager van Krypton Chemical ben ik trots op de resultaten die we hebben bereikt met Multisol 210”

Lees meer
Connie Vis, Projectmanager Portfolio & Innovatie bij Bruynzeelkeukens (DKG Services), bekent kleur

“Omarm een nieuw wereldbeeld. We moeten weer verliefd worden op de natuur en op een compleet nieuwe manier naar de aarde gaan kijken”.

Lees meer