Betaal veilig en snel met iDeal

Een product uitproberen?

‘Een peuter met een missie: het verhaal van Ferry Samuels, CEO Eco-Point.’

Het verhaal van Eco-Point vindt zijn oorsprong aan de waterkant. Als klein en jong mannetje speelt Ferry vlakbij zijn huis aan de waterkant en is hij gefascineerd door de krioelende kikkervisjes in de sloot. Hij gaat naar huis en krijgt van zijn moeder een potje om een aantal kikkervisjes mee naar huis te nemen. Hij gaat terug naar de sloot, doet de kikkervisjes in een glazen potje en neemt ze mee naar huis waar zijn moeder er alles over vertelt.

Als hij enkele jaren terugkomt bij de sloot, schrikt hij. De toen zo groene oase is veranderd in een stinkende zwarte strook. Hij begrijpt niet goed wat er aan de hand is. Zijn ouders leggen hem uit dat dit komt door de schadelijke stoffen in het water, waardoor de kikkervisjes geen schijn van kans hebben om te overleven. Dit komt stevig bij het mannetje binnen. Deze nare ervaring zal later het prille begin zijn van zijn eigen missie en die van Eco-Point: veilige reinigingsoplossingen maken. Veilig voor het milieu, mens en dier.

Verwijder graffiti met ecologische producten van Eco-Point

“We waren aanvankelijk nogal sceptisch over het gebruik van ecologische producten zonder gevarensymbolen”

Lees meer
Nieuw: Safeco Fresh Ecowipes! 🌞
Lees meer
De Kracht van Duurzame Esters in Reinigingsoplossingen

In de wereld van industriële reiniging groeit de noodzaak voor duurzaamheid gestaag. Met toenemende druk om milieuvriendelijke praktijken te omarmen, neemt de vraag naar ecologische reinigingsoplossingen toe.

Lees meer